Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ سعید بهادیوند چگینی، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین در نشست مشترک مدیران صنعت آب و برق استان قزوین گفت: سهمیه برق استان در سال جاری ۷۹۷مگاوات است و پیک ۸۲۰ مگاوات را رد کرده‌ایم.
بهادیوند چگینی در ادامه یادآور شد: با توجه به صنعتی بودن استان قزوین در اکثر مناطق پست برق مستقل ایجاد کرده‌ایم که این کار به تولید پایدار منجر شده و برای برخی شهرک‌ها و شهرها مانند شهر آوج با تأمین اعتبار دنبال احداث پست‌های جدید و در کاسپین ارتقای شبکه و در ناحیه مهرگان دنبال پست برق ثابت هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین یادآور شد: بیش از ۷۴درصد برق تولیدی استان قزوین در بخش صنعت و تولید استفاده می‌شود که از این لحاظ در کشور شاخص هستیم و مشترکین خانگی ما به ۱۹.۶درصد می‌رسد.
او اضافه کرد: یکی از مشکلات ما تلفات و هدر رفت انرژی در شبکه است به طوری که تلفات شبکه برق در کشور به طور میانگین ۱۰ تا ۱۶ درصد و در استان قزوین حدود ۷.۵ درصد است که از این نظر نیز موقعیت خوبی داریم و میزان خاموشی نیز در استان به حداقل و گاهی به صفر رسیده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین یادآور شد: در فصل تابستان از ساعت ۱۳ تا ۱۷ به عنوان پیک مصرف است و اگر در بخش‌های صنعتی و خانگی حدود ۱۰ درصد صرفه جویی شود می‌توانیم امسال را هم بدون خاموشی سپری کنیم.
او بیان کرد: خاموش کردن لامپ‌های اضافی، استفاده از کولر گازی با درجه ۲۵ و قرار دادن کولر آبی روی دور کند، استفاده نکردن از لوازم خانگی پر مصرف مانند لباسشویی، اتو برقی، سشوار و جارو برقی در ساعات پیک می‌تواند از بروز خاموشی جلوگیری کند.
چگینی گفت: از مدیران صنایع هم خواسته‌ایم روز تعطیل شرکت خود را به روز دیگری موکول کنند و تعطیلات تابستان در شهریور و خرداد باشد تا از بسته تشویقی هم برخوردار شوند.
این مقام مسئول اضافه کرد: همچنین کشاورزان می‌توانند در پیک بار از ساعت ۱۳ تا ۱۸ عصر، الکتروموتور مزارع را خاموش کنند تا مشمول استفاده از برق رایگان شوند.
او با اشاره به ظرفیت تولید انرژی تجدید پذیر در استان هم گفت: با وجود تونل بزرگ بادی در تاکستان ظرفیت ۲۵۰۰ مگاوات انرژی تجدید پذیر در استان قزوین وجود دارد که می‌تواند به بهره برداری برسد.
چگینی از ظرفیت خوب احداث نیروگاه های تجدید پذیر هم خبر داد و گفت: قزوین از استان‌های برخوردار در این زمینه است و بیش از ۱۵۰۰مگاوات ظرفیت تولید انرژی در نیروگاه کهک ایجاد شده و در نیروگاه خورشیدی هم قابلیت‌های بالایی داریم که باید مورد استفاده قرار گیرد.
این مقام مسئول افزود: در زمینه تعداد پست‌های برق، فروش انرژی، تأمین زیر ساخت‌ها، احداث و تولید نیروگاههای پراکنده هم وضعیت خوبی در کشور داریم ولی در حوزه انرژی‌های تجدید پذیر طرح‌های زیادی عملیاتی نشده است.
او اضافه کرد: در استان قزوین میزان مطالبات شرکت توزیع نیروی برق بالغ بر ۱۰۰میلیارد تومان است که بیشتر بدهکاران را دستگاه‌های اجرایی و واحدهای صنعتی تشکیل می‌دهند و در صورت دریافت نشدن آنها در اجرای طرح‌های جدید با مشکلات جدی روبرو خواهیم شد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین اظهارکرد: به دلیل تعدد صنایع کوچک و متوسط در استان قزوین در نیروگاههای پراکنده هم ظرفیت‌های خوبی داریم و امروز ۵ نیروگاه آماده بهره برداری است دکه به دلیل ابلاغ جدید غیر کارشناسی مبنی بر استفاده از ژنراتور نو فعلاً اتصال به شبکه متوقف شده است.
او گفت: ۶۱۳ هزار مشترک در استان قزوین داریم و با وجود زیر ساخت‌ها قادریم برق همسایگان را نیز تأمین کنیم.

48

کد خبر 1403979

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان قزوین مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین استان قزوین استان قزوین تجدید پذیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۳۳۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۳۰۰ میلیاردی مردم فارس از تولید انرژی خورشیدی

حمیدرضا کریمی‌فرد اظهار کرد: از ابتدای راه‌اندازی نیروگاه‌های خانگی برق خورشیدی از سال ۹۵ در استان فارس تاکنون، بیش از۳۸ هزار مگاوات ساعت انرژی برق در استان تولید شده است.

او با بیان اینکه در سال گذشته یک مزرعه خورشیدی با مجموع ظرفیت ۵۰۰ کیلو وات در سطح استان با سرمایه‌گذاری ۱۲۵هزار میلیون ریال نیز مورد بهره‌برداری قرار گرفته است، افزود: علاوه‌ بر نیروگاه‌های خورشیدی خانگی (کوچک مقیاس)، تعداد ۵ نیروگاه بزرگ خورشیدی نیز به ظرفیت ۳.۲ مگاوات در حوزه تحت پوشش شرکت توزیع نیروی برق استان فارس هم اکنون فعال هستند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان فارس، متوسط میزان تابش این استان را بین ۲۰۰۰ تا ۲۲۰۰ کیلووات ساعت بر متر مربع در سال عنوان کرد و افزود: این میزان تابش برای نیروگاه‌های خورشیدی مناسب است. 

کریمی‌فرد، درباره شرایط راه‌اندازی سامانه‌های خورشیدی در استان فارس نیز گفت: داشتن انشعاب برق به نام متقاضی در محل مورد تقاضا برای نصب نیروگاه خورشیدی، مراجعه به سایت شرکت توزیع نیروی برق استان فارس برای ثبت‌نام و ارسال درخواست، امکان صدور مجوز برای تمام تعرفه‌های خانگی، تجاری، صنعتی و کشاورزی و امکان اتصال نیروگاه متقاضی با کنتور مستقل به شبکه برق از جمله شرایط برای نصب سامانه خورشیدی در استان فارس است و متقاضیان می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر به نشانی www.satba.gov.ir مراجعه کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • کنترل چاه‌های کشاورزی بهترین راهکار تعادل در مصرف آب
  • جهش صنعت تولید برق در خراسان شمالی
  • ایجاد یک میلیون ظرفیت تولید موتورهای فوق کم‌مصرف با ارائه تسهیلات ۸۰۰ میلیاردی
  • تعویض۵۰۰ هزار کولر آبی پرمصرف در خراسان رضوی
  • تابستان منهای خاموشی
  • افزایش چشمگیر مصرف انرژی‌های تجدیدپذیر در جهان
  • تولید سلنیوم آلی و رقیق‌کننده اسپرم با مصرف دامی در کشور
  • تولید گاز باید افزایش پیدا کند/ لزوم بهینه سازی مصرف
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی مردم فارس از تولید انرژی خورشیدی